TWINFIELD

Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland

Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden gebruikers elke dag met deze software. Zij vertrouwen in hun dagelijks werk op de producten en jarenlange expertise van Wolters Kluwer. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komt Wolters Kluwer nu én in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools.

Tax & Accounting

De divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden en Basecone voor het scannen & herkennen van documenten.

Internationaal

Internationaal behoort Wolters Kluwer tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten. De oplossingen zijn eenvoudig te koppelen aan vrijwel alle aanverwante systemen en applicaties. Zo is data en managementinformatie actueel en altijd beschikbaar. Alle data is gegarandeerd veilig. De onafhankelijke certificering ‘Zeker Online’ onderstreept dat.

Twinfield

Twinfield is een leverancier van online boekhoudsoftware waarmee accountants en ondernemers soepel kunnen samenwerken. De software biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software. Denk daarbij aan kassasystemen, webshops en salarisadministratie. De online boekhouding is altijd en overal voor de accountant en ondernemer toegankelijk en goed beveiligd. De kernwaarden eenvoud, slim, veilig en verbonden zorgen ervoor dat dagelijks ruim honderdduizend gebruikers wereldwijd met plezier in de online boekhouding werken.

Basecone

Basecone is opgericht om het leven van accountants en ondernemers makkelijker te maken en inmiddels uitgegroeid tot dé standaard op het gebied van digitale documentverwerking. Facturen en documenten kunnen automatisch, snel en gemakkelijk worden aangeleverd, verwerkt en geboekt in met Basecone gekoppelde online boekhoudsystemen. Handig voor accountants, bedrijven en ondernemers. Geen onnodig papierwerk of zoekgeraakte bonnetjes, maar alle documenten direct opgeslagen in de cloud, klaar om verder te verwerken. Het grote gemak van aanleveren, het hoge herkenningspercentage en Basecone’s soepele workflow zorgen voor een continu bijgewerkte boekhouding, voor betere informatie en lagere kosten!

NEXTENS

Nextens is onderdeel van Reed Business Information

Accountant, HR manager of jurist… Een groot deel van werkend Nederland maakt gebruik van het omvangrijke productaanbod van Reed Business Information. Om de bedrijfsresultaten te verbeteren, om persoonlijk te groeien, inspiratie te vinden en altijd op de hoogte te zijn. Als professional wil je de beste informatie over jouw vakgebied op een praktische en slimme manier tot je kunnen nemen.

Nextens is de innovatieve en betrouwbare partner voor fiscaal professionals. Nextens biedt online aangifteprogramma’s, koppelingen met uw andere softwarepakketten, kennisproducten en evenementen op één plek.

Nextens draait op het Microsoft Azure-platform in Nederland. De servers van dit platform maken altijd een kopie op servers op een andere locatie binnen Europa. Het platform voldoet aan alle veiligheidskeurmerken en verzekert u van een veilige opslag van uw klantgegevens.

VISIONPLANNER

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten.

Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen.

Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Door de online samenwerking staan de financieel specialisten in nauw contact met hun klanten en kunnen ze adviseren en klankborden bij alle uitdagingen die de ondernemer tegenkomt.

Zo helpen we administratie- en accountantskantoren om hun klanten én hun eigen organisatie succesvol te maken. Daar zijn we goed in en we hebben een ambitieuze groeidoelstelling!